Spectacol/Show 8 martie

Spectacole de striptease masculin pentru 8 martie cu striperi / stripperi profesionisti!

Petreceri cu striperi de ziua femeii!

 

Detii un club / restaurant / hotel si vrei sa organizezi o petrecere cu striperi doar pentru doamne si domnisoare mai ales daca este vorba de 8 martie? Esti organizator si doresti sa susti un eveniment de striptease masculin adresat sexului feminin poate chiar de ziua lor? Doresti o trupa de striperi seriosi si profesionisti, care sa ridice publicul in picioare si sa faca fiecare femeie prezenta la evenimentul tau fericita?

Trupa de striperi Sin Boys este solutia ideala pentru tine si evenimentul tau.Pentru data de 8 martie ,ziua oficiala a sexului frumos ,oferim :

-program de timp variabil in functie de cerintele Dvs. (15, 30, 1 ora ,etc…), cu coregrafii la dublu bine gandite pentru acest fel de eveniment si mult exersate,  dar si la solo unde fiecare stripper va avea propriul lui moment artistic, costume de striperi  special alese dar moderne si de bun gust si muschi bine lucrati in sala de forta;

-poze speciale cu striperi pentru eveniment , afise digitale la comanda cum doriti dumneavoastra  si filmulete pentru promovarea online;

-promovare eveniment pe facebook-uri personale si comerciale cu aproximativ 10 000 de prieteni si 3000 likes , instagram si twiter.

V-om face totul perfect doar pentru ca prezenta feminina din sala sa se distreze cum nu s-au mai distrat la alt eveniment si sa revina in clubul / restaurantul / hotelul tau.

Avem cele mai bune preturi din domeniu striperi ,accesibile pentru orice buzunar.

Seriozitate,profesionalism, punctualitate, ne adaptam la orice cerinte, dar si cel mai important confidentialitate si discretie maxima!

Va multumim pentru alegerea facuta.

8 martie striperi 088

Organizeaza spectacol de 8 martie cu striperi / ziua femeii cu striperi in toata tara acum ! Un show nemaivazut care cu siguranta iti va scoate clubul / restaurantul in evidenta !
Spectacol 8 martie / ziua femeii cu Striper/Striperi in orasele:

?
?

Spectacol 8 martie cu striper Buzau, Cluj, Gherla, Turda, Dej, Campia Turzii , BUCURESTI ,  Alba,Alba-Iulia, Aiud, Blaj, Bacau, Onesti, Oradea, Bihor,  Bistrita, Beclean,  Brasov, Fagaras,  Braila,  Resita, Caras-severin, Caransebes,  Calarasi, Oltenita, Ziua femeii Show stripper Constanta, Costinesti, Mamaia, Vama Veche, Ploiesti, Prahova,  Târgoviste,Dambovita,  Craiova, Dolj, Calafat, Galati, Tecuci,  Giurgiu, Geaca,  Târgu Jiu, Gorj.
Show 8 martie  Striperi Sibiu,Medias,Cisnadie ,  Harghita ,Miercurea Ciuc,odorheiul secuiesc,  Deva, Hunedoara  Maramures, Baia Mare, Borsa, Shighet,  Târgu Mures, Mures, Reghin ,Siighisoara ,Ludus, Piatra Neamt, Roman , Slatina, Caracal, Olt, Ziua femeii striptease masculin Satu Mare, Carei, Zalau, Salaj, Simleul Silvaniei,  Suceava, Botosani, Radauti,  Teleorman, Alexandria, Turnu Magurele.
Show  8 martie cu streper / stripar Timisoara ,Lugoj, Timis  Tulcea,  Vaslui,Barlad, Vâlcea ,Râmnicu Vâlcea,  Arad,Sebes,  Mehedinti,Drobeta turnu severin, Ziua femeii striptis masculin Arges,Pitesti.

 

________________________________________________________________________.
Judetul Arad:

Striptease masculin pentru petrecerea burlacitelor in Arad, Pecica, Santana si Ineu. Striperi pentru majorat in Arad, Pecica, Santana si Ineu.Stripperi cu ocazia 8 martie ziua femeii in Arad, Pecica, Santana si Ineu si in tot judetul Arad.Striptease masculin pentru  petrecere privata show in club in Arad, Pecica, Santana si Ineu si oriunde in judetul Arad!

_________________________________________________________________________
Judetul Sibiu:

Striperi pentru petrecerea burlacitelor in Sibiu, Medias, Avrig, Agnita, Cisnadie, Dumbraveni si Ocna Sibiului.Stripperi pentru majorat in Sibiu, Medias, Avrig, Agnita, Cisnadie, Dumbraveni si Ocna Sibiului.Striptease masculin pentru ziua  8 martie ziua femeii in Sibiu, Medias, Avrig, Agnita, Cisnadie, Dumbraveni si Ocna Sibiului si in tot judetul Sibiu! Striptease masculin pentru  petrecere privata show in club in Sibiu, Medias, Avrig, Agnita, Cisnadie, Dumbraveni si Ocna Sibiului si oriunde in judetul sibiu.

_________________________________________________________________________
Judetul Timis:

Stripperi pentru petrecere burlacite in Timisoara, Timis, Lugoj si Sannicolau Mare.Striptease masculin pentru majorat in Timisoara, Timis, Lugoj si Sannicolau Mare si oriunde in judetul Timis! Striperi cu ocazia zile de 8 martie ziua femeii in Timisoara, Timis, Lugoj si Sannicolau Mare.Striptease masculin petrecere privata show in club in Timisoara, Timis, Lugoj si Sannicolau Mare si in tot judetul Timis!