Majorat

 Striperi pentru cadou de majorat in orice locatie din tara!

Prietena ta urmeaza sa implineasca 18 ani si vrei sa ii faci cel mai reusit cadou cu striperi cu ocazia majoratului ei? Doresti ca toata lumea sa fie invidioasa pe cadoul facut de tine? Doresti ceva mai special si totusi din ce in ce mai cerut la majorate? Un cadou / surpriza  dans de striptease masculin decent este solutia!

Stripperii / striperii nostri sunt pregatiti si pentru spectacole la majorate unde publicul poate fi putin mai sensibil din cauza varietatii varstei, de aceea avem coregrafii si miscari de dans mai decente, in functie de cerinte. Asta nu inseamna ca va fi un show mai slab, ba dimpotriva , va fi un show superb cu elemente de striptease modern apreciat de toata lumea prezenta in sala! Admosfera va fi la fel de incendiara iar dansul striperilor/ stripperilor nostri la fel de electrizant si incitant. Sarbatorita se va simtii cu siguranta cea mai importanta!

O astfel de surpriza cu striperi la un majorat va face din acel eveniment unul vedeta, de neuitat si multa lume o sa povesteasca despre el, deci daca doresti sa faci un cadou cu striperi sau sa iti faci chiar tu cadoul, este o alegere care are sa te puna garantat in prim plan! Sarbatorita va primii deasemenea un cadou din partea striperilor care sa ii aduca aminte de aceas eveniment si de surpriza ta!

Avem cele mai bune preturi din domeniul stripteaseului masculin ,accesibile pentru orice buzunar.

Zilele de L,M,Mi,J si D sunt zile in care showurile cu striperi sunt la preturi reduse cu pana la 50%!
Showul poate avea loc in orice oras, Striperi se deplaseaza oriunde in Ro chiar si in Cluj.

Seriozitate,profesionalism, punctualitate dar si cel mai important confidentialitate si discretie maxima!

Va multumim pentru alegerea facuta.

Striperi majorat stripperi

Striper pentru majorat in toata tara acum ! Pentru un majorat cu adevarat reusit.
Petreceri majorat cu Striper/Striperi in orasele:

Majorat cu striperi Buzau, Cluj, Gherla, Turda, Dej, Campia Turzii , Bucuresti
Alba, Alba-Iulia, Aiud, Blaj,  Bacau, Onesti, Oradea, Bihor, Majorat stripari Bistrita, Beclean, Brasov, Fagaras, Braila, Resita, Caras-severin, Caransebes, Calarasi, Oltenita,  Constanta, Costinesti, Mamaia, Vama Veche, Ploiesti, Prahova, Târgoviste, Dambovita,Majorat stiptease masculin Craiova,Dolj,Calafat, Galati,Tecuci,  Giurgiu,Geaca, Târgu Jiu, Gorj.
Majorat cu Striper Sibiu,Medias, Cisnadie ,  Harghita ,Miercurea Ciuc,odorheiul secuiesc, Deva, Hunedoara , Iasi,Pascani, majorat Striptis masculin Iasi, Maramures,Baia Mare, Borsa, Shighet, Târgu Mures,Mures, Reghin, Siighisoara, Ludus, Piatra Neamt,Roman ,Slatina,Caracal,Olt, Satu Mare ,Carei, Zalau,Salaj,Simleul Silvaniei, Majorat streaperi Suceava,Botosani, Radauti, Teleorman, Alexandria , Turnu Magurele.
Majorat Striper Timisoara ,Lugoj, Tulcea,  Vaslui, Barlad,  Vâlcea , Râmnicu Vâlcea,  Arad,Sebes, Mehedinti,Drobeta turnu severin,Majorat striptise masculin Arges,Pitesti,

 

_________________________________________________________________________
Judetul Mures:

Striperi pentru petrecerea burlacitelor in Mures, Targu  Mures, Sighisoara, Reghin, Tarnaveni, Ludus si Iernut si in tot judetul Mures! Stripperi pentru  majorat in Mures, Targu Mures, Sighisoara, Reghin, Tarnaveni, Ludus si Iernut.Striptease masculin cu ocazia 8 martie ziua femeii in Mures, Targu Mures, Sighisoara, Reghin, Tarnaveni, Ludus si Iernut si oriunde in judetul Mures! Striptease masculin pentru  petrecere privata show in club in Mures, Targu Mures, Sighisoara, Reghin, Tarnaveni, Ludus si Iernut.

_________________________________________________________________________

?
?

Judetul Alba:

Stripperi pentru petrecerea burlacitelor in Alba, Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebes ,Cugir si Campeni si oriunde in judetul Alba!Striptease masculin pentru  majorat in Alba, Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebes ,Cugir si Campeni.Striperi cu ocazia 8 martie ziua femeii in Alba, Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebes ,Cugir si Campeni.Striptise masculin pentru  petreceri private show in club in Alba, Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebes ,Cugir si Campeni si in tot judetul Alba!

_________________________________________________________________________

Judetul Hunedoara:

Stripperi pentru petrecerea burlacitelor in Hunedoara, Deva, Petrosani, Lupeni, Vulcani, Orastie, Petrila si Brad si in tot judetul Hunedoara! Striptease masculin pentru dans la majorat in Hunedoara, Deva, Petrosani, Lupeni, Vulcani, Orastie si Brad.Striperi pentru  8 martie ziua femeii in Hunedoara, Deva, Petrosani, Lupeni, Vulcani, Orastie si Brad.Striptease masculin pentru petrecere privata show in club in Hunedoara, Deva, Petrosani, Lupeni, Vulcani, Orastie si Brad si oriunde in judetul Hunedoara