Momente artistice nunta

Cauti striperi pentru moment artistic la nunta?
Striperi / striper la nunta? Planificati nunta mult visata , iar cand ajungeti la capitolul momente artistice nu gasiti ceva pe gustul dumneavoastra sau doriti ceva mai iesit din comun si mai modern? Clasicele dansuri populare sau cele latino nu va satisfac gusturile si doriti ceva sa surprinda?

Trupa Sin Boys va ofera striperi pentru nunta si coregrafii de dans pentru nunta dumneavoastra ,la care invitatii se pot relaxa si pot admira momentele artistice cu striperi pentru nunta oferite de noi.

Momentrul artistic cu striperi la nunta dureaza aproximativ 15 minute, este o coregrafie in care striperul nu se atinge de mireasa din motive usor de inteles. Cstumatia striperului la o nunta va fi intodeauna de POLICE!

 

Preturile variaza in functie de ziua saptamanii si locatia. Pentru nuntile de zi si zilele de L M M J si D pretul ete redus cu pana la 50%!

Momente artistice nunta Striperi este cel mai diferit mod de a impresiona un public deschis la minte ,de a face o surpriza miresei si ceva diferit fata de restul nuntilor!

Seriozitate,profesionalism, dar si cel mai important punctualitate.

Striperi nunta pentru Cluj, Zalau, Timisoara, Oradea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Harghita, Iasi, Suceava, Alba, Sibiu, Brasov, Deva, Hunedoara, Targu Jiu, Petrosani.