Petrecerea Burlacitelor

Petrecere burlacitei cu striperi drept cadou, ceva de neuitat! Rezerva acum striperi la 0756280013. Pentru zilele de Luni,Marti,Miercuri,Joi si Duminica oferim o reducere de pana la 50%! (in functie de disponibilitate)

 

Vreau stripper / striper , caut stripper / striper ?Ai nevoie de idei pentru petrecerea burlacitelor pe langa clasicele cadouri? Prietena ta se casatoreste iar tu doresti sa-i faci o surpriza cu stripperi / striperi putin iesita din comun pentru ultima ei zi de burlacie? Doresti ceva diferit unde toate fetele sa se distreze la maxim si apoi sa iti multumeasca pentru surpriza facuta?Doresti o petrecere electrizanta si pasionala cum nu s-a mai facut , fara momente stanjenitoare si plictiseala , despre care s-a aveti ce vorbi muuult timp dupa ce petrecerea s-a incheiat?Organizeaza  petrecerea burlacitelor cu stripper / striper pentru ultima frontiera a distractiei.

Petrecerea burlacitelor este o petrecere in care voi fetele trebuie sa sa distrati in asa fel incat sa puteti povesti mult timp cela intamplate, iar un striper / stripper si un show de striptease masculin la o astfel de petrecere este obligatoriu ca sa iasa putin din tipare! Suntem dansatori tineri profesionisti , cu peste 1000 de show-uri la activ. Stim cum sa facem fetele la o petrecere de burlacite sa se simta ca niste regine oriunde, oricand! Petrecerea burlacitelor alaturi de striperii / stripperi nostri va fi o petrecere demna de povestit tuturor prietenelor  si o amintire nemuritate in mintea participantelor.

Serviciile noastre de striptease masculin iti stau la dispozitie in Cluj Napoca sau in orice alt oras 24/24. Suntem alegerea perfecta pentru toate cerintele tale in materie de “Petrecerea burlacitelor“. Pregatiti sa venim in orice locatie, fie hotel, club,restaurant sau la domiciliu ,in orice costum in special cel de “POLICE” , sa oferim un show profesionist, momente irezistibile dar si amuzante ,trairi intense si pasionale, dans lasciv si senzual. Vom oferii sarbatoritei si tuturor domnisoarelor prezente cele mai frumoase momente de neuitat inainte de nunta, pentru care tu vei lua toate laudele.

Avem cele mai bune preturi pentru petrecerea burlacitelor din domeniu ,accesibile pentru orice buzunar.

Seriozitate,profesionalism, punctualitate dar si cel mai important confidentialitate si discretie maxima!

Va multumim pentru alegerea facuta.

 

Pentru petrecerea burlacitelor  cu striperi /  stripperi in Cluj Napoca sau in orice oras ,care sa va ramana frumos intiparite in memorie, suntem disponibili in orasele:

striperi cluj 234645

Petrecere burlacite Striper Buzau, Cluj, Gherla, Turda, Dej, Campia Turzii ,
BUCURESTI ,  Alba, Alba-Iulia, Aiud, Blaj,  Bacau, Onesti,  Oradea, Bihor, Bistrita, Beclean,  Brasov,Fagaras,  Braila,  Resita, Caras-severin, Caransebes,
Calarasi, Oltenita, Constanta, Costinesti, Mamaia, Vama Veche, Ploiesti, Prahova, Târgoviste, Dambovita,  Craiova, Dolj, Calafat,  Galati,Tecuci, petrecerea burlacelor  striptease masculin  Giurgiu, Geaca, Târgu Jiu, Gorj.

striperi cluj petrecere 95824

Petrecere burlacite Stripper Sibiu,Medias,Cisnadie ,  Harghita , Miercurea Ciuc,odorheiul secuiesc, Deva, Hunedoara , Iasi, Pascani,  Maramures,Baia Mare,Borsa, Shighet,  Târgu Mures,Mures, Reghin, Siighisoara, Ludus,  Piatra Neamt,Roman ,
Slatina,Caracal,Olt,petrecere burlacite striptis masculin  Satu Mare, Carei, Zalau, Salaj, Simleul Silvaniei, Suceava,Botosani, Radauti, Teleorman, Alexandria, Turnu Magurele,
Petrecere burlacite Striperi Timisoara ,Lugoj,  Tulcea, Vaslui,Barlad, Vâlcea ,Râmnicu Vâlcea, Arad, Sebes, Mehedinti, Drobeta turnu severin,  Arges,Pitesti, burlacite Striptease masculin Pitesti.

_________________________________________________________________________
Judetul Satu Mare:

Stripperi pentru petrecerea burlacitelor in Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Tasnad, Livada si Ardud si in tot judetul Satu Mare.Striptease masculin pentru  majorat in Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Tasnad, Livada si Ardud.Striperi pentru  8 martie ziua femeii in Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Tasnad, Livada si Ardud.Striptease masculin pentru  petrecere privata show in club Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Tasnad, Livada si Ardud si oriunde in judetul Satu mare!

_________________________________________________________________________
Judetul Maramures:

Striperi / stripperi pentru petrecerea burlacitelor in Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei,Borsa, Viseu de Sus,Baia Sprie, Targu Lapus, Somcuta Mare si Cavnic, si in tot judetul Maramures! Striptease masculin pentru majorat in Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei,Borsa, Viseu de Sus ,Baia Sprie, Targu Lapus, Somcuta Mare si Cavnic.Striperi pentru  8 martie ziua femeii in Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei,Borsa, Viseu de Sus,Baia Sprie, Targu Lapus, Somcuta Mare si Cavnic si oriunde in judetul Maramures! Stripperi pentru  petrecere privata show in club in Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei,Borsa, Viseu de Sus,Baia Sprie, Targu Lapus, Somcuta Mare si Cavnic.

_________________________________________________________________________
Judetul Bistrita Nasaud:

Striptise masculin pentru petrecerea burlacitelor in Bistrita Nasaud, Bistrita, Nasaud, Beclean si sangeorz-Bai si in tot judetul  Bistrita Nasaud! Striptease masculin pentru  majorat in Bistrita Nasaud, Bistrita, Nasaud, Beclean si sangeorz-Bai.Striperi pentru 8 martie ziua femeii in Bistrita Nasaud, Bistrita, Nasaud,  Beclean si sangeorz-Bai.Stripperi pentru petrecere privata show in club in Bistrita Nasaud,  Bistrita,  Nasaud, Beclean si sangeorz-Bai si oriunde in judetul Bistrita Nasaud!