Aniversare

Aniversare cu striperi / stripperi pentru cadouri incendiare! Cadouri cu striperi memorabile!

 

Cauti striperi pentru o aniversare? Prietena ta isi aniverseaza ziua de nastere si doresti ca in aceasta zi sa ii faci cel mai special cadou / surpriza dans cu stripper / striperi dintre toate pe care le va primi? Vrei sa o surprinzi cu ceva la care cu siguranta nu se asteapta dar tu sti ca isi doreste? Vrei sa fii privita ca si regina cadourilor, pentru cel mai tare cadou cu stripperi / striperi facut in cercul tau de prietene??

Indiferent de varsta, noi suntem alegerea ta perfecta pentru o petrecere cu striperi si o aniversare foarte reusita si de invidiat. Stripperii / striperii nostrii vor electriza admosfera si vor face cadoul de vis pentru sarbatorita .Striperii se pot adapta pentru aducerea tortului sau anumite dansuri cu striperi / stripperi si tematici ,si putem fi decenti sau putin mai …”pacatosi” in functie de cerinte. Showul si distractia sunt garantate!

Avem cele mai bune preturi din domeniul stripteaseului / striptisului masculin ,accesibile pentru orice buzunar. Striperi privati , de inchiriat in orice locatie!
Seriozitate,profesionalism, punctualitate dar si cel mai important confidentialitate si discretie maxima!

Va multumim pentru alegerea facuta.

Aniverseazati ziua de nastere cu striperi in Cluj Napoca si  in toata tara acum ! Un cadou de neuitat pentru care vei deveni cea mai peciala prietena!
Petreceri aniversare / zi de nastere cu Striper/Striperi in orasele:


Petreceri aniversare / zi de nastere cu striper Buzau, Cluj, Gherla,Turda, Dej, Campia Turzii , BUCURESTI ,  Alba , Alba-Iulia ,Aiud, Blaj, Bacau, Onesti,  Oradea, Bihor,Bistrita, Beclean, striptis masculin Brasov, Fagaras, Braila, Resita,Caras-severin,Caransebes,  Calarasi, Oltenita, Constanta, Costinesti, Mamaia, Vama Veche,
Ploiesti,Prahova, Târgoviste , Dambovita,Craiova, Dolj, Calafat,  Galati, Tecuci, Giurgiu, Geaca ,Târgu Jiu, Gorj, streptease masculin.
Petreceri aniversare / zi de nastere cu Stripper Sibiu,Medias,Cisnadie , Harghita ,Miercurea Ciuc,odorheiul secuiesc,  Deva,Hunedoara, Maramures , Baia Mare  ,Borsa, Shighet, streaptes masculin Târgu Mures, Mures, Reghin ,Siighisoara ,Ludus, Striperi Piatra Neamt ,Roman , Slatina , Caracal , Olt , Satu Mare ,Carei, Zalau, Salaj, Simleul Silvaniei,Suceava,Botosani, Radauti, streptease masculin.
Petreceri aniversare / zi de nastere cu striperi Teleorman, Alexandria,turnu Magurele,  Timisoara ,Lugoj, Timis ,  Tulcea,  Vaslui , Barlad,  Vâlcea ,Striperi  Râmnicu Vâlcea,  Arad, Sebes, Mehedinti, Drobeta turnu severin,  Arges, Pitesti, striptise masculin.

Striperi de inchiriat pentru petreceri in club, piscina, hotel, cadou, surpriza.