Galerie

Aici va prezentam diverse poze si video-uri cu stripperi / striperi nostri dansand la diferite evenimente de striptease masculin (petrecerea burlacitelor, majorat, aniversare, petreceri private, ziua femeii 8 martie, show club, ladies night). Pozele si videourile cu striperi au caracter de prezentare si informativ astfel incat sa va faceti o idee despre un astfel de show. 

Foto stripperi / striperi
poze

Poze de la dferitele evenimentele si petrecerile cu stripperi! Si tu poti avea o astfel de petrecere , pentru a rezerva un stripper contacteaza-ne la 0756280013. De restul ne ocupam noi. Disponibili in toate orasele la orice ora! In cazul in care din diferite motive nu puteti organiza un show cu noi pentru o persoana draga  , dar doriti o amintire din partea noastra, deasemenea ne puteti contacta pentru poze speciale la comanda pentru o persoana draga cu intentia unei amintiri din partea noastra.

Video stripperi / striperi
video

Video-uri cu stripperi de prezentare. Aceste videouri au caracter informativ si nu contin intregul show, doar anumite segvente sau anumite ipostaze. Pentru mai multe video-uri ne puteti vizita canalul de Youtube.

 

Toate pozele si video-urile ne apartin si ne rezervam drepturile de autor asupra lor.

Disponibili in zona Transilvania si in judetele : Cluj, Maramures, Mures, Satu Mare, Alba, Salaj, Bihor, Harghita, Hunedoara, Bistrita Nasaud, Arad, Timis, Sibiu, Brasov, Suceava, Mehedinti, Dolj, Gorj, Ilfov, Constanta, Covasna , Caras Severin,